En magisk helg på spa

I samband med festligheterna i slutet av december unnade vi oss en magisk helg på spa i Norge, med skidåkning, ansiktsbehandlingar, bad och underbar massage. Norefjell Ski og Spa utsågs till Norges bästa spa resort 2020 och därför bestämde vi oss för att besöka detta älskade spa för att se vad de har att bjuda på som är så speciellt! Sammanfattningsvis blev vi verkligen inte besvikna. Några av deras populäraste massagebehandlingar inkluderar klassisk svensk massage, aromamassage, samt rygg-, axlar- och nackmassage.

Ansiktsbehandlingarna är väldigt lyxiga och effektiva med direkt synliga resultat, så det kändes som ett skönt sätt att avsluta året på. Nu kommer vi välkomna 2021 i toppform och skapa en allt finare upplevelse för våra gäster på Pensionat Lantgården. Även om vi föredrar att ni kommer till oss istället för att åka på spa i Norge, så behöver inte det ena utesluta det andra. Vi tycker om att dela med oss av bra tips till vårt härliga community.

Eftersom Norefjell Ski og Spa är ett spahotell erbjuder de också hotellrum och sviter med inte mindre än 244 rum/sviter och 161 resort lägenheter i direkt anslutning. Om man är ett helt gäng som ska åka man kan hyra en lägenheten med 6-8 sängplatser och laga all mat själv i köket för att spara in lite pengar på matkostnaderna. Det är också mysigt eftersom man kan sitta och spela sällskapsspel i vardagsrummet på kvällarna och ha en väldigt mysig semester med sina vänner. Som en lyxigare variant på att hyra en stuga i fjällen.